Puncte Iubarete

📅14.02.2021, jucat de: 889 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Puncte Iubarete?

De Ziua Indragostitilor, pana si jocurile puzzle sunt pline de dragoste, dupa cum puteti vedea chiar in acest moment, cand echipa noastra de administrare este entuziasmata sa impartaseasca cu voi toti joculetul intitulat Puncte Iubarete, unde un punctulet albastru, si unul rosu, un baiat si o fata au nevoie de ajutorul vostru sa se intalneasca.

In fiecare nivel, cele doua puncte vor fi separate, si tu trebuie sa le aduci impreuna ca sa termini nivelul. In primele nivele, ca sa te ajutam, vei avea linii punctate peste care vei desena cu mouse-ul, dar in nivelel viitoare tu trebuie sa iti dai seama cum sa trasezi liniile ca cele doua puncte sa se rostogoleasca si sa se intalneasca.

Cand cele doua puncte se lovesc unul de celalalt, e ca si cum s-ar fi sarutat, si nivelul este trecut. Incearca sa trasezi linii cu cat mai putina cerneala, pentru ca daca reusesti asta si ai completat nivelul, vei primi trei stelute la sfarsitul nivelului, dar daca nu faci o treaba extraordinara, primesti doar doua sau o stea.

Este atat de simplu, si acum stii ce ai de facut, deci nimic nu ar trebui sa te opreasca din a da start la joc si distractie acum si aici!

Puncte Iubarete

Cum se joaca Puncte Iubarete?

Folositi mouse-ul.