Incarca Acum

📅12.02.2021, jucat de: 548 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Incarca Acum?

Noi dorim sa diversificam categoria de jocuri puzzle cat se poate de mult, caci nu doar jocurile jigsaw sunt puzzle-uri de rezolvat, si chiar am spune ca jocurile puzzle interactive care te provoaca sa iti folosesti logica si gandirea critica pentru a le rezolva sunt si mai distractive, lucru pe care speram sa il putem demonstra chiar acum cu jocul intitulat Incarca Acum.

In acest joc scopul tau este clar declarat deja in titlu, si anume sa incarci diferite electronice sau electrocasnice, cum ar fi telefoane, televizoare, tablete, gps-uri, si multe altele. Pentru asta vei folosi mouse-ul ca sa tragi cablul de incarcare pana spre priza, si daca stecherul este introdus in ea corect, nivelul este complet.

Vei incepe cu un singur device in primul nivel, dar trebuie sa stii ca numarul de electronice creste de la un nivel la altul, si se vor adauga si obstacole, porti, sau alte lucruri in calea ta, asa ca trebuie gasita o solutie ca sa reusesti incarcarea. Creierul tau va fi pus la munca cu acest joc, dar satisfactia de a-l castiga va fi enorma, va garantam!

Incarca Acum

Cum se joaca Incarca Acum?

Folositi mouse-ul.