Eu sunt Frankie Ascunde-te si Furiseaza-te

📅12.02.2021, jucat de: 453 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Eu sunt Frankie Ascunde-te si Furiseaza-te?

Categoria de Jocuri cu Eu sunt Frankie de la Nickelodeon continua sa ne surprinda cu fiecare joculet nou care este adaugat in ea, motiv pentru care suntem foarte entuziasmati caci si voi veti putea astazi avea parte de un joc nou si foarte distractiv precum Eu sunt Frankie Ascunde-te si Furiseaza-te, un joc hide and seek ca niciunul altul din aceasta categorie!

In acest joc Frankie se va infiltra in WARPA, care este o institutie malefica care isi doreste sa o fure pe Frankie si sa descopere secretul technologiei ei foarte avansate, si pe langa asta, ei fac si multe alte lucruri, asa ca nu e deloc o problema ca le vei infiltra baza.

Pentru a face asta cu succes va trebui sa schimbi mereu intre a te furisa si a te ascunde, lucru pe care il faci dand click pe ecran. Te ascunzi atunci cand camerele sunt pe tine, sau aproape de tine, si in rest te furisezi.

Daca esti foarte atenta si te concentrezi, nu vei fi niciodata prinsa, si Frankie va ajunge la destinatia sa, si tu te vei fi distrat pe cinste in acelasi timp!

Eu sunt Frankie Ascunde-te si Furiseaza-te

Cum se joaca Eu sunt Frankie Ascunde-te si Furiseaza-te?

Folositi mouse-ul.