Miruna Aventura in Galaxia Slime

📅10.02.2021, jucat de: 488 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Miruna Aventura in Galaxia Slime?

Sa faci slime pe Youtube sau in viata reala e o activitate foarte populara printre copiii din intreaga lume, si Miruna adora aceasta activitate si ea, motiv pentru care a decis sa mearga intr-o aventura extraordinara, intr-o noua lume care este plina de slime pentru ea, loc in care tu i te vei alatura acum daca te vei juca joculetul nou pe care ti-l oferim si care este intitulat Miruna Aventura in Galaxia Slime.

Vei incepe prin a o imbraca pe protagonista, alegand o tinuta cu care sa poata mearga in spatiu, cu hainele, pantofii, dar si bijuteriile puse la dispozitia ta. Tu vei putea crea diferite planete folosind slime, si prima planeta pe care o vei face este Mercur, asa ca urmeaza instructiunile ca sa o faci sa arate asa cum arata si in realitate, folosind ingredientele corecte.

Vei continua sa faci asta si pentru celelalte planete ale sistemului nostru solar, si pentru fiecare planeta ai si un nivel de dress-up in care o vei imbraca pe Miruna, si hainele puse la dispozitie vor avea culoarea planetei respective, fiind inspirate de catre ele. Dupa cum poti vedea, este o experienta chiar unica, asa ca nu ezita sa te joci acest joc pentru nimic in lume!

Miruna Aventura in Galaxia Slime

Cum se joaca Miruna Aventura in Galaxia Slime?

Folositi mouse-ul.