Ghiceste Vedetele din Bollywood

📅10.02.2021, jucat de: 410 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Ghiceste Vedetele din Bollywood?

Bollywood este echivalentul Indian la Hollywood, fiind locul unde majoritatea filmelor indiene, dar si a serialelor pe care le urmaresti din aceasta tara sunt produse, si la cat de mare este aceasta tara, si cati oameni are, vedetele din aceasta industrie sunt foarte cunoscute, si de multe ori sunt populare si in restul lumii.

Filmele de acest fel sunt difuzate la noi in tara destul de mult, asa ca nu ne-ar mira sa cunosti si tu cateva astfel de vedete, asa ca te invitam la un joc chestionar in care poti sa testezi astfel de cunostine, joc intitulat Ghiceste Vedetele din Bollywood.

In fiecare nivel al jocului ti se arata o vedeta de la Bollywood, si tu va trebui sa folosesti literele din partea de jos a ecranului sa ii formezi numele, punandu-le in locurile libere, dand click pe litere in ordinea corecta.

Astfel, acest joc este si unul cu cuvinte in acelasi timp, si pentru fiecare nivel terminat cu brio vei putea primi monezi in schimb. Ai si cateva indicii pe care le poti folosi, cu butoanele din partea dreapta a ecranului.

Da-i start distractiei chiar acum, si nu ezita sa incerci si alte jocuri noi ale zilei, doar aici!

Ghiceste Vedetele din Bollywood

Cum se joaca Ghiceste Vedetele din Bollywood?

Folositi mouse-ul.