Provocarea Prietenilor Cazatori

📅10.02.2021, jucat de: 629 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Provocarea Prietenilor Cazatori?

Aproape in fiecare zi te invitam sa te joci jocuri in 2 care mai de care mai interesante si distractive, lucru care se va repeta si astazi, cand sunteti invitati sa aruncati un ochi peste unul dintre cele mai interesante jocuri de curse in doi jucatori, joc intitulat Provocarea Prietenilor Cazatori, un joc 3d de mare calitate pe care nu ar trebui sa il ratati pentru nimic in lume!

Daca nu ai la dispozitie pe cineva langa tine cu care sa te joci, poti oricand sa alegi modul de un jucator, dar acum iti spunem mai multe despre cel pentru doi, unde incepeti prin a alege personajul care va doriti sa fiti fiecare, avand optiuni precum cowboy, hot, politist, ninja, robot, doctori, si multe alte personaje vor fi deblocate pe masura ce continui sa te joci si sa castigi.

Veti fi aruncati din cer, motiv pentru care jocul are acest nume, si trebuie sa va dati la intrecere pe un traseu plin cu obiecte, obstacole, capcane, rampe, si tot felul, in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa treceti primul de linia de sosire. Orice bonusuri gasiti pe traseu, prindeti-le si folositi-le sa castigati!

In privinta controalelor, primul jucator va folosi tastele W, A, S, D pentru alergat si G pentru sarit, iar al doilea jucator foloseste tastele sageti si tasta L. Acum putem doar sa va uram mult succes la ambii jucatori, si sa va invitam sa va jucati si alte jocuri in doi de pe site-ul nostru pe urma!

Provocarea Prietenilor Cazatori

Cum se joaca Provocarea Prietenilor Cazatori?

Jucatorul 1 foloseste tastele W, A, S, D, G, si Jucatorul 2 foloseste sagetile si tasta L pentru a se da la intrecere.