Ellie Makeover Extrem

📅07.02.2021, jucat de: 746 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ellie Makeover Extrem?

Tinand cont de pandemia care a avut loc tot anul trecut, si de faptul ca nu a avut sansa sa iasa in societate asa de mult, Barbie s-a cam delasat cand vine vorba de aspectul ei fizic, si nu arata la fel de bine cum o stiam toti pe aceasta papusa foarte faimoasa, motiv pentru care chiar acum te vei juca Ellie Makeover Extrem, si o vei ajuta sa revina la un look cat se poate de frumos si minunat!

Pentru inceput o vei ajuta sa se spele pe dinti, ii vei hidrata buzele, si vei folosi o crema pentru ele. Vei merge la sala si o vei ajuta sa faca exercitii fizice, ca sa isi reintre in forma de invidiat de dinainte. In al treilea nivel ii vei pieptana parul, il vei spala cu sampon, vei adauga niste lotiune, si il vei usca la sfarsit. Vei putea sa ii schimbi si freza, ba chiar si sa ii colorezi parul.

In urmatorul nivel ii vei spala fata si o vei da cu creme, ii vei aranja sprancenele, vei scapa de cosurile de pe fata, si vei folosi o masca peste fata ei pentru intinerire. Vei continua prin a-i face machiajul cu ruj, farduri, si din acelasi nivel ii vei alege si o pereche de cercei frumoasa.

Vei face si putin de manichiura, taiand-ui unghiile, si pictandu-le intr-o culoare frumoasa. Pentru ultimul nivel al jocului o vei imbraca cu o tinuta cat se poate de frumoasa, avand o garderoba diversa si foarte frumoasa la dispozitie. Ce stai pe ganduri? Incepe acum, si nu pleca nicaieri, ca sa nu ratezi celelalte jocuri noi ale zilei!

Ellie Makeover Extrem

Cum se joaca Ellie Makeover Extrem?

Folositi mouse-ul.