Miruna o Intalneste pe Maria

📅06.02.2021, jucat de: 628 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Miruna o Intalneste pe Maria?

Seria de jocuri cu Aventurile Mirunei este una dintre cele mai faine serii de jocuri pentru fete de pe site-ul nostru, si ne bucuram enorm ca putem sa revenim cu noi jocuri in ea chiar in acest moment, prin jocul intitulat Miruna o Intalneste pe Maria, in care Miruna va calatori pana la noi in tara, Romania, unde se va intalni cu prietena ei de aici, Maria.

Maria si Miruna vor avea parte de multe experiente impreuna, care mai de care mai distractive, explorand tinuturile, cultura, si societatea noastra, si noi iti explicam cum li te alaturi calatoriei chiar acum si aici! Maria trebuie pentru inceput sa-si pregateasca bagajul, pe care il cureti pentru inceput, pui haine in el, dar si lucruri esentiale precum o pasta si o crema de dinti.

Pisica Mirunei va fi pusa intr-un bagaj special, caci nu o poate lasa acasa. Odata ce Miruna ajunge la noi in tara, foloseste garderoba din dotare pentru a o imbraca intr-un costum traditional. Vei folosi apoi lapte, faina, oua, unt, sare, pe care le vei folosi sa faci un blat, pe care il pui apoi la copt pentru a gati un desert traditional.

Toata lumea stie ca noi avem niste farfurii cu modele traditionale, si tu vei putea decora o astfel de farfurie in acest joc. Pe sfarsit, decoreaza locatia in care se afla cele doua fete, pentru a le face o poza minunata care sa ramana amintire pentru Miruna cand se intoarce in tara ei. Distractie placuta!

Miruna o Intalneste pe Maria

Cum se joaca Miruna o Intalneste pe Maria?

Folositi mouse-ul.