Bakugan Iadul Gloantelor

📅06.02.2021, jucat de: 1377 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bakugan Iadul Gloantelor?

Deja foarte populara noastra categorie de Jocuri cu Bakugan va deveni si mai tare si interesanta prin adaugarea unui nou joc foarte distractiv care este intitulat Bakugan Iadul Gloantelor, un joc unde toti ne-am distrat pe cinste de la inceput pana la sfarsit, avand parte de un joc de actiune cum nu am mai vazut pana acum in aceasta categorie.

Nu vei arunca cu bile sau sa participi la lupte clasice din Bakugan, caci in acest joc dragonul va deveni real, si cu el vei zbura in aer, trebuind sa te infrunti cu robotii de acolo, trebuind sa tragi in ei si sa ii distrugi, dar sa eviti cand ei trag in tine, caci daca iti pierzi toata energia, pierzi si jocul.

Dragonul tau va trage cu foc automat, asa ca doar foloseste sagetile pentru a-l controla si a tinti spre inamici. Cand vezi un bonus de scut, prinde-l si foloseste-l, ca sa poti sa te aperi de robotii inamici. Ai si obiecte care te fac mai puternic, si iti permit sa faci atacuri speciale, si le poti activa apasand pe tasta space.

Atacurile speciale te vor ajuta sa distrugi mai multi inamici cu un singur foc foarte mare. Da-i start acum la distractie, si nu pleca nicaieri, caci te asteapta si alte jocuri noi si distractive azi pe site-ul nostru!

Bakugan Iadul Gloantelor

Cum se joaca Bakugan Iadul Gloantelor?

Folositi sagetile si bara de spatiu.