Insta-Fetele de Ziua Indragostitilor

📅03.02.2021, jucat de: 569 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Insta-Fetele de Ziua Indragostitilor?

Cu cel mai mare drag va oferim mereu cele mai noi jocuri de imbracat pentru fete de pe internet, in special cand e vorba de jocuri de o calitate extraordinara precum jocul din acest moment, joc nou si foarte distractiv intitulat Insta-Fetele de Ziua Indragostitilor, un joc dress up perfect pentru luna Februarie, cand are loc aceasta sarbatoare a dragostei.

Ei bine, ce trebuie sa faci este foarte simplu, si anume in primul rand sa iti alegi avatarul dintre cele opt fete, fiecare venind din parti diferite ale lumii, asa ca toata lumea este reprezentata. Pe urma o vei imbraca folosind larga garderoba din fata ta, putand sa incerci orice doresti pana are look-ul perfect.

Vei avea fustite, camasi, blugi, pantofi, pantaloni, rochii, posete, sepci, bijuterii, si multe alte haine si accesorii din care sa alegi, asa ca probeaza tot ce iti atrage privirea, si apoi avatarul tau, fata aleasa de tine cu siguranta va arata extraordinar, si cand va merge la intalnire, iubitul ei va fi placut impresionat, ca de obicei!

Insta-Fetele de Ziua Indragostitilor

Cum se joaca Insta-Fetele de Ziua Indragostitilor?

Folositi mouse-ul.