Patrula Catelusilor Sparge si Rosteste

📅02.02.2021, jucat de: 1665 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Patrula Catelusilor Sparge si Rosteste?

Cel mai bun mod de a invata cum sa formezi cuvinte din litere este de a te juca jocuri cu personajele tale preferate de la Nick Jr, lucru pe care il vei putea face chiar in acest moment, total gratuit, pe site-ul nostru, unde va oferim fiecaruia dintre voi noul joc intitulat Patrula Catelusilor Sparge si Rosteste!

Acest joc cu baloane de spart si cu cuvinte de format are un format simplu, dar daca cumva nu ati mai jucat nimic asemanator, trebuie neaparat sa cititi descrierea aceasta pana la capat ca sa invatati ce aveti de facut si sa va descurcati astfel de minune!

Vei avea de format un cuvant in fiecare nivel pentru a-l trece, si de obicei cuvintele sunt numele personajelor din serial, precum Marshall sau Skye, avand o poza care iti arata obiectul ca indiciu.

Pe ecran plutesc litere pe baloane, si tu trebuie sa dai click pe baloane si sa le spargi in ordinea corecta a lor pentru a forma cuvantul necesar nivelului, si cand e gata, avansezi la urmatorul.

Este atat de simplu si distractiv, deci incepe distractia acum, si stai aproape pentru noi jocuri ale site-ului nostru ce urmeaza sa ti le oferim!

Patrula Catelusilor Sparge si Rosteste

Cum se joaca Patrula Catelusilor Sparge si Rosteste?

Folositi mouse-ul pentru a sparge baloanele.