Scooby si Foametea de Noapte

📅31.01.2021, jucat de: 2050 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Scooby si Foametea de Noapte?

Stim ca exista foarte multi fani ai categoriei de Jocuri cu Scooby Doo, intrucat acest serial de animatie este unul dintre cel mai longeviv din lume, si, nu doar atat, este si super popular pe fiecare continent, cum este cunoscut foarte tare si in Romania, unde fanii lui se vor putea juca acum cel mai nou joc cu aceste personaje, joc intitulat Scooby si Foametea de Noapte.

In acest joculet puzzle de indemanare, lui Scooby i s-a facut foame noaptea, ceea ce nu este deloc surprinzator, si tu vei fi cel care il va ajuta sa se hranreasca. Scooby se afla afara, si intre el si Scooby snacksurile vor fi dealuri, alte forme de relief, si diferite obstacole, tu trebuind sa arunci mancarea spre caine.

Ca sa faci asta te folosesti de mouse, cu care dai click si tii apasat pe mancare, si directionezi sageata catre Scooby, la unghiul si puterea de care crezi ca e nevoie ca sa ajunga mancarea la el. Daca ajunge, dupa e ai tras, avansezi la urmatorul nivel, unde repeti asta, dar la o dificultate putin mai mare.

Nu este deloc dificil de juca acest joc, ci foarte simplu si distractiv, asa ca da-i bataie acum, si nu ezita sa vezi si ce alte jocuri minunate mai sunt in aceasta categorie!

Scooby si Foametea de Noapte

Cum se joaca Scooby si Foametea de Noapte?

Folositi mouse-ul ca sa aruncati cu mancare spre Scooby-Doo!