Violeta aduce Toamna

📅29.01.2021, jucat de: 546 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Violeta aduce Toamna?

Violeta este o zana responsabila de schimbarea anotimpurilor, si in acest nou joc intitulat Violeta aduce Toamna, evident, ea urmeaza sa aduca toamna pe strada noastra, lucru la care o vei ajuta tu chiar in acest moment, facand diferite activitati simple si distractive despre care iti povestim chiar acum si aici, ca sa te poti bucura la maxim de joc!

Violeta a fost mereu o zana foarte stilata, asa ca incepi jocul prin a o imbraca in primul nivel, avand de ales hainele pe care le poarta, cum sa isi poarte parul, vei alege perechea de pantofi care merge perfect cu tinuta, si nu ezita sa alegi si accesorii cum ar fi o umbrela, caci oricand poate ploua pe timp de toamna.

In al doilea nivel al jocului vei picta frunzele de pe jos dar si cerul in culoarea dorita, urmand ca in al treilea nivel sa joci un joc cu obiecte ascunse in care trebuie sa descoperi cele sase umbrele ascunse de tine. Vei face apoi o traditie de toamna, culegand mere din copac, le pui intr-un bat, si pui miere peste ele ca sa faci o gustare delicioasa si dulce.

Vei termina jocul prin a decora o farfurie cu dulciuri, punand si cafea langa ea, ca prima dimineata a toamnei sa fie una minunata pentru Violeta, pentru zane, dar si pentru oameni!

Violeta aduce Toamna

Cum se joaca Violeta aduce Toamna?

Folositi mouse-ul.