Spongebob Alege o Cale

📅29.01.2021, jucat de: 833 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob Alege o Cale?

Jocurile de aventura cu Spongebob au fost mereu foarte indragite si populare, asa ca nu ne indoim nicio clipa ca la fel va fi si cu jocul intitulat Spongebob Alege o Cale, care este un joc de aventura point-and-click si interactiv, in care aventura este o poveste a carui deznodamant tu il vei alege.

In acest joc vei avea o poveste cu Spongebob si cu Patrick, si in fiecare rascruce a povestii vei avea o alegere de facut in ce vor face personajele. Nu exista alegeri gresite, intrucat fiecare alegere te va duce pe o diferita ruta, asa ca iti recomandam sa te joci cat de mult se poate, ca sa vezi cate finaluri de poveste poti gasi.

Cand ajungi intr-o situatie ciudata, ai la dispozitie 20 secunde pentru a alege una din cai. Vor fi si puncte in poveste numite dileme, in care trebuie sa tragi obiectul corect din lista de obiecte catre personaj pentru a il ajuta sa-is rezolve problema, si doar asa vei avansa povestea.

Ce mai astepti? Lasa distractia sa inceapa acum, si stai alaturi de noi, distrandu-te cu si mai multe jocuri pe care ti le oferim aici pe gratis!

Spongebob Alege o Cale

Cum se joaca Spongebob Alege o Cale?

Folositi mouse-ul.