Familia Thunderman si Snacksurile

📅29.01.2021, jucat de: 1146 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Familia Thunderman si Snacksurile?

Pe site-ul nostru lucram mereu din greu la toate categoriile noastre de Jocuri Nickelodeon si nu numai, motiv pentru care chiar in acest moment sunteti toti invitati sa incercati noul joc intitulat Familia Thunderman si Snacksurile, un nou joc puzzle cu potriviri care merge perfect in categoria aceasta, caci copiii familiei adora sa manance dulciuri si snacksuri la orice ocazie.

In fata ta vei avea blocuri de obiecte cum ar fi hamburgeri, pizza, sucuri, milshake, si multe altele, si tu trebuie sa le potrivesti ca sa faci puncte. Ca intr-un joc bejeweld vei folosi mouse-ul ca sa dai click si sa schimbi intre ele obiectele ca sa formezi randuri de trei sau mai multe obiecte identice.

Facand acest grup vei elimina obiectele si vei primi la schimb puncte. Ai un numar de puncte tinta pentru fiecare nivel, dar si un numar limitat de miscari ca sa ajungi la acel numar, asa ca ai mare grija. Ce mai astepti? Este atat de simplu si distractiv, deci da-i start distractiei chiar acum, cum doar aici poti sa ai parte de ea!

Familia Thunderman si Snacksurile

Cum se joaca Familia Thunderman si Snacksurile?

Folositi mouse-ul.