Zborul de Hartie 2

📅30.01.2021, jucat de: 840 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zborul de Hartie 2?

Bine v-am regasit pe AJOCURI, cel mai bun loc de pe internet sa te joci si sa te distrezi cu noi jocuri online de mare calitate, lucru pe care ti-l dovedim chiar de la inceputul acestei zile, cand te invitam pe fiecare dintre voi sa incercati jocul de indemanare intitulat Zborul de Hartie 2, un joc de indemanare cu avioane din hartie cum nu gasesti chiar in orice zi.

Ei bine, prin avionul de hartie pe care il vei controla vei explora unele dintre cele mai mari si important orase ale lumii, cum ar fi Londra, Paris, sau New York, si in fiecare dintre aceste nivel vei incerca sa ajungi cat mai departe posibil cu avionul tau de hartie. Cum vei incerca asta?

Ei bine, vei folosi mouse-ul, dand click pe ecran pentru a propulsa avionul in aer, si cu cat mai multe clickuri faci, cu atati vei ajunge mai departe, asa ca fi cat se poate de indemanatic! Daca faci distante mari si castigi multe puncte, le poti folosi pentru a primi mai multa viteza sau putere la avionul tau, si sa ii faci upgrade.

Noi iti uram mult succes la toate acestea, si distractie placuta, invitandu-te sa stai alaturi de noi toata ziua, caci urmeaza multe alte jocuri de ne-ratat!

Zborul de Hartie 2

Cum se joaca Zborul de Hartie 2?

Folositi mouse-ul.