Cenusareasa Nou Stil de Viata Minimalist

📅28.01.2021, jucat de: 609 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cenusareasa Nou Stil de Viata Minimalist?

Toata lumea isi schimba modul de viata cand vine vorba de noul an, si la fel o face si Cenusareasa, una dintre cele mai indragite printese Disney din intreaga lume, care a hotarat ca in acest an sa duca un stil de viata minimalist, lucru la care tu o vei ajuta, intrucat nu este usor sa traiesti intr-un mod minimalist dupa ce ai fost toata viata o printesa, cum este si in cazul acesteia.

In primul nivel al jocului vei face curatenie in garderoba sa, alegand doar cate sase obiecte pentru fiecare tip de haina, fie ca vorbim de rochii, fuste, haine pentru partea superioara a corpului, dar si pantofi si accesorii. Asta o va ajuta enorm sa se imbrace cu foarte mare usurinta.

Acum ca garderoba sa e ordonata, in urmatorul nivel al jocului o vei imbraca cu hainele pe care le-ai ales. Urmeaza apoi sa faci ordine prin cabinetul ei de machiaj, sortand cosmeticele, urmand ca apoi sa o machiezi folosind rujul, fardurile, cremele, pensulele, si celelalte cosmetice si unelte pentru machiaj de la indemana ta.

In al cincilea si ultimul nivel al jocului vei face curat in camera printesei, si o vei decora, folosind butoanele de jos ca sa alegi culorile peretilor, sa pui covoare pe jos, sa alegi modelul canapelei sau al meselor, sa pui scaune, dar si sa adaugi diferite ornamente care or sa faca camera mai frumoasa.

Start la distractie chiar acum, si nu ezita sa vezi si ce alte jocuri de fete foarte frumoase avem pregatite pentru voi aici mereu!

Cenusareasa Nou Stil de Viata Minimalist

Cum se joaca Cenusareasa Nou Stil de Viata Minimalist?

Folositi mouse-ul.