Patrula Catelusilor Salveaza Dinozaurii

📅26.01.2021, jucat de: 1667 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Patrula Catelusilor Salveaza Dinozaurii?

Intotdeauna este o idee foarte buna sa te joci noi Jocuri cu Patrula Catelusilor online pe site-ul nostru, lucru pe care va invitam pe fiecare dintre voi sa il faceti chiar in acest moment, cand am adaugat pentru voi toti jocul intitulat Patrula Catelusilor Salveaza Dinozaurii, in care catelusii salvatori se vor intoarce in timp, pana in perioada preistorica, si vor salva niste dinozauri.

Tu ii vei ajuta, si iti explicam cum o poti face chiar acum si aici, nu te stresa deloc! Vei incepe prin a alege care dintre cei doi catelusi doresti sa fi, vei alege fundalul pe care il vrei in timp ce te joci, si pe urma vei alege nivelul de dificultate. Dinozauri vor vadea de sus, si tu trebuie sa iti misti catelusul cu mouse-ul ca sa ii prinzi si sa ii salvezi.

Evident, primesti puncte pentru salvarea dinozaurilor, asa ca da tot ce ai mai bun ca sa faci un punctaj cat se poate de mare. Fi pe faza ca sa prinzi si emblema speciala de bonus, care iti da puncte in plus, dar fa bine si evita vulcanii cu orice pret, pentru ca ei te vor incurca si daca intri intr-unul poti chiar pierde jocul.

Mult succes va dorim, distractie placuta, si speram sa va vedem mai mult aici, incat avem inca multe alte jocuri pentru voi toti!

Patrula Catelusilor Salveaza Dinozaurii

Cum se joaca Patrula Catelusilor Salveaza Dinozaurii?

Folositi mouse-ul.