Cani Intoarse

📅24.01.2021, jucat de: 600 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cani Intoarse?

Jocuri puzzle de indemanare vei putea gasi mereu pe site-ul nostru, care mai de care mai interesante si distractive, lucru pe care ti-l dovedim chiar acum in acest moment, cand fiecare dintre voi este invitat sa se joace noul joc simplu si distractiv intitulat Cani Intoarse, cu un format nou si fresh care cu siguranta te va distra pe cinste de la inceput pana la sfarsit!

Ce trebuie sa faci ca sa completezi fiecare nivel al jocului este sa faci ca bila din cana care va fi in partea de sus sa ajunga pana in cana de jos, folosindu-te si de alte cani care vor fi puse intre ele doua, si evitand orice obstacole care pot fi puse pentru a te incurca, sau sa te folosesti de elemente ajutatoare.

Vei folosi mouse-ul ca sa rotesti cupele, si ele se vor misca toate in acelasi timp in functie de cum misti mouse-ul, asa ca trebuie sa gasesti cea mai buna modalitate de a roti canile pentru a muta bila din cupa de sus pana in cupa de jos si sa termini nivelul, indiferent de cat de complicat poate parea.

Este atat de simplu, asa ca va invitam sa incepeti distractia chiar acum, si speram ca vei incerca si alte jocuri noi ale zilei oferite azi aici pe gratis!

Cani Intoarse

Cum se joaca Cani Intoarse?

Folositi mouse-ul.