Lupta Fostilor

📅21.01.2021, jucat de: 733 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Lupta Fostilor?

Toata lumea stie ca o despartire este un moment foarte trist in viata oricarei persoane, si nu toate relatiile sunt fericite pe vecie, ci unele dintre ele trebuie sa se rupa. Din pacate, cateodata o despartire poate fi insotita si de nervi si suparare, cum este in cazul baiatului si fetei din acest joc intitulat Lupta Fostilor.

Cei doi s-au despartit la un restaurant, si o cearta mare a inceput intre ei, doborand totul in jurul lor, tu putand acum sa ii faci sa se bata intre ei cu tot ce este in jur. Fie ca e vorba de masa, farfurii, sticle de vin, vaza unei flori, pahare, furculite, si alte lucruri, le poti folosi sa arunci in partener.

Tu poti sa iei rolul si a fetei si a baiatului, dand click pe obiectele de langa ei, si apoi ele vor fi aruncate la celelalt. Fiecare are o bara de viata, deci, evident, cel care isi pierde bara de viata in totalitate primul, va pierde si batalia si jocul, dar tinand cont ca tu esti ambele personaje, tu castigi indiferent.

Sigur te vei amuza cu metodele in care poti sa ii faci pe cei doi sa se lupte, asa ca da-i start chiar acum la joc, si vezi chiar tu cat de distractiv este!

Lupta Fostilor

Cum se joaca Lupta Fostilor?

Folositi mouse-ul.