Eliza Regina Sahului

📅20.01.2021, jucat de: 537 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Eliza Regina Sahului?

Nu putem zice ca in fiecare zi puteti sa gasiti si sa jucati jocuri bazate pe seriale live-action de la Netflix, lucru care se intampla chiar in acest moment, cand echipa noastra de administrare va invita pe toti sa va jucati jocul intitulat Eliza Regina Sahului, bazat pe serialul Gambitul Reginei de pe aceasta platforma de streaming.

Elizabeth este o fetita orfana care a capatat de mica o pasiune pentru jocul sah, pe care l-a invatat, si la care a devenit un geniu deja din perioada adolescentei, si cam tot la aceeasi varsta ea a inceput sa aiba si un interes pentru moda, dorind mereu sa arate cat se poate de bine.

Ea are un turneu de sah in curand, si vrea ajutorul tau ca sa arate cat de bine posibil. Tu o vei ajuta in primul rand prin a-i face machiajul, unde poti sa folosesti farduri pentru obraji dar si pentru pleoape, vei putea folosi ruj in culoarea ta favorita, vei putea colora sprancenele ei, dar si sa aranjezi genele sale.

Urmeaza partea de imbracat, unde vei avea o gramada de haine si accesorii inspirate din anii 60 ai Americii, putand sa le combini cum doresti, si nu uita sa alegi si o freza care crezi ca i se potriveste Elizei, dar nu uita si sa alegi perechea de pantofi care crezi ca merge cel mai bine la tinuta ei.

Incepe distractia chiar acum, si fa bine si invita-ti si prietenele sa se joace jocul acesta si orice alte jocuri tari pe care le avem pentru ele aici!

Eliza Regina Sahului

Cum se joaca Eliza Regina Sahului?

Folositi mouse-ul.