Maestrul Franghiilor

📅18.01.2021, jucat de: 389 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Maestrul Franghiilor?

Pentru ca stim cat de mult le place vizitatorilor nostri sa se joace jocuri puzzle arcade, am hotarat sa va invitam chiar acum sa va jucati noul si super-distractivul joc intitulat Maestrul Franghiilor (Rope Master), care te va provoca sa te gandesti cu atentie la fiecare decizie pe care o iei, fiind un joc foarte bun pentru dezvoltarea gandirii copiilor care il vor juca.

Scopul pe care il ai pentru fiecare nivel al jocului este sa tai franghia in asa fel incat bila aurie care este legata de ea va cadea si va lovi paharele de vin, pentru ca doar cand ele toate sunt doborate ai completat nivelul. Vor exista tot felul de obstacole intre tine si pahare, dar si platforme de care sa te folosesti.

Daca dai click peste franghie la momentul potrivit, te vei putea folosi de lucrurile din jur ca sa ajungi la pahare si sa le spargi. In unele invele va trebui sa te folosesti si de alte bile aurii pentru a-ti indeplini scopul. Ce mai astepti? Incearca sa rezolvi toate puzzle-urile chiar acum, si distreaza-te la maxim cum doar pe site-ul nostru o poti face!

Maestrul Franghiilor

Cum se joaca Maestrul Franghiilor?

Folositi mouse-ul.