Parada Zombi 2

📅18.01.2021, jucat de: 1533 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Parada Zombi 2?

Unul dintre cele mai noi jocuri cu zombi in 2 online de pe site-ul nostru tocmai ce a fost adaugat pentru voi toti, un nou joc intitulat Parada Zombi 2, care este in acelasi timp un joc si de actiune dar si de strategie, unde de unul singur sau impreuna cu un alt jucator trebuie sa tineti ultima linie de aparare a omenirii impotriva turmelor de zombi care va vor ataca!

Chiar daca cu unul sau doi jucatori esti obisnuit sa te joci, acest joc este si mai tare intrucat iti permite sa te joci impreuna cu doi dintre prietenii tai, facand-ul cel mai nou joc in 3 de pe site-ul nostru. Pentru asta folosesti cei trei soldati pe care ii puteti controla, cu care puteti trage in monstrii care va ataca.

Deasemenea, cu banii castigati din apararea fortului, mariti capabilitatile sale de aparare adaugand noi ziduri, diferite arme automate care sa te protejeze, caci cu cat ai mai multe sisteme de aparare, cu atat mai bine. Deasemenea, tineti rezervele de energie, aur, si bara de putere cat mai sus, ca sa poti infrunta orice pericol.

Pentru controlarea jucatorilor veti folosi tastele W, A, S, D si E, sagetile si tasta L, dar si Y, G, H, J, si tasta U. Ele sunt folosite pentru a te misca si a intra sau iesi din baza militara. Mult succes celor trei soldati, si va invitam sa aruncati un ochi peste toate celelalte jocuri tari ale zilei de pe site-ul nostru!

Parada Zombi 2

Cum se joaca Parada Zombi 2?

Folositi tastele W, A, S, D, E, tastele sageti si tasta L, dar si tastele Y, G, H, J, si U.