Decoreaza Jungla Interioara

📅16.01.2021, jucat de: 559 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Decoreaza Jungla Interioara?

Merida din Brave, sau Curajoasa, este una dintre cele mai faimoase printese Disney, si chiar in acest moment ai sansa sa te joci cu ea in unul dintre cele mai noi jocuri de decorat de pe site-ul nostru, joc intitulat Decoreaza Jungla Interioara, unde ea doreste sa isi decoreze casa cu atatea plante si flori incat sa semene cu o jungla tropicala.

Merida e norocoasa, intrucat tu esti aici sa te joci jocul acesta si sa o ajuti la decorare, si noi iti vom explica in continuare si cum poti sa faci asta, ca sa fie totul usor si distractiv. Vei incepe prin decorarea camerei de zi, pe care o vei face sa arate ca o padure tropicala, schimband nu doar mobila, dar si adaugand plante si copaci, sau punand un bol cu un peste.

Continua in urmatorul nivel prin a face putin gradinarit, putand sa ingrjiesti o floare hidragnea, pe care o vei pune intr-un bol, cu pamant nou in el, si nu uita sa dai cu spray pentru a o ajuta sa creasca. Dupa ce decorezi si bucataria precum o jungla, urmatoarea planta pe care o ingrijesti este un ficus.

Vei scapa de gazele de pe planta, vei taia frunzele moarte, vei scapa de panza de paianjen, si nu uita sa o dai cu un spray pentru a straluci si a fi hidratata. Sfarseste jocul prin a crea o placa de inspiratie facuta pentru casa ei jungla, pe care sa o poata impartasi pe internet cu alte fete si prietene.

Decoreaza Jungla Interioara

Cum se joaca Decoreaza Jungla Interioara?

Folositi mouse-ul pentru a decora casa Meridei.