Misiuni in Marele Oras

📅16.01.2021, jucat de: 1519 ori, voturi: 17

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Misiuni in Marele Oras?

Stim cat de mult le place baietilor care ne viziteaza site-ul sa se joace jocuri in 2 cu masini, pentru ca ei si cu un prieten de-al lor, un frate, un var, sau chiar un parinte, pot sa se intreaca in curse cu masini care mai de care mai rapide, lucru pe care va invitam sa il faceti si in acest moment cu jocul intitulat Misiuni in Marele Oras.

In acest joc, da, te poti juca de unul singur, indiferent de modul ales, dar cu siguranta iti recomandam sa te joci cu inca o persoana. Pentru inceput, ai modul de misiuni, unde in fiecare nivel trebuie sa indepliniti niste sarcini, cum ar fi sa faceti trucuri, sarituri, drifturi, si alte lucruri cu masina voastra.

Evident, pentru indeplinirea sarcinilor veti primi puncte in schimb, si le puteti folosi ca sa cumparati masini noi. Ai si un mode de curse, evident, unde poti sa faci toate aceste lucruri in timp ce bagi viteza pentru a fi primul care trece linia de finish. Un jucator foloseste tastele W, A, S, D pentru a conduce, F pentru nitro, si al doilea jucator foloseste sagetile si tasta K.

Lasa distractia sa inceapa chiar acum, si nu ezita sa incerci si alte jocuri in doi jucatori cum numai pe site-ul nostru poti sa gasesti!

Misiuni in Marele Oras

Cum se joaca Misiuni in Marele Oras?

Jucator 1: W, A, S, D, F. Jucator 2: sageti, K.