Baiatul Flacara si Fata Aqua in Templul Magic

📅15.01.2021, jucat de: 2356 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baiatul Flacara si Fata Aqua in Templul Magic?

Chiar daca jocuri noi cu Baiatul de Foc si Fata de Apa din seria originala nu au mai aparut de ceva vreme, exista foarte multe noi jocuri facute de fani pe acelasi principiu si inspirate din aceste jocuri in 2 foarte populare care apar mereu, precum si astazi, cand echipa noastra de administrare va invita pe toti sa incercati Baiatul Flacara si Fata Aqua in Templul Magic.

Daca va place aventura, rezolvarea de puzzle-uri si probleme, si va place sa jucati jocuri de cooperare, atunci acesta este jocul pentru voi, deci invita-ti un prieten, un frate sau o sora, un parinte, sau partenerul tau de joc, si dati-i bataie! Puteti sa va jucati si de unul singur daca doriti.

Tastele sageti dreapta si stanga sunt folosite pentru a va misca, tasta sus pentru sarituri, E pentru actiune, atunci cand doriti sa interactionati cu lucrurile din jur, si folositi bara de spatiu atunci cand doriti sa schimbati intre baiat si fata. Baiatul trebuie sa evite apa, si Fata trebuie sa evite focul.

Deasemenea, colectati diamantele de pe traseu in functie de culoare, cele rosii pentru baiat, si cele albastre pentru fata. Trebuie sa va folositi de trasaturile si abilitatile fiecarui personaj ca sa eliberati calea in fata voastra, pana ajungeti la sfarsitul fiecarei incaperi dintr-un nivel, si treceti la urmatorul.

Mult succes in aventura voastra in acest templu misterios si plin de provocari, si nu ezitati sa aruncati un ochi peste celelalte jocuri incredibile din aceasta categorie!

Baiatul Flacara si Fata Aqua in Templul Magic

Cum se joaca Baiatul Flacara si Fata Aqua in Templul Magic?

Folositi sagetile, tasta E, si bara de spatiu.