Bucatari de Vis

📅14.01.2021, jucat de: 714 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bucatari de Vis?

Pentru ca stim cat de mult le place fetelor sa se joace jocuri de gatit pe site-ul nostru, unde pot sa gateasca mancare pe care altfel nu ar putea sa o faca in viata reala, avand la dispozitia ta o intreaga gama de unelte si de ingrediente, echipa noastra de administrare e ft fericita ca poate impartasi cu voi chiar acum jocul Bucatari de Vis.

Winnie este personajul principal al jocului, rol pe care tu il vei juca, si ea primeste sarcina de a readuce la viata un restaurant care nu mergea asa de bine in ultima vreme, lucru la care tu o vei ajuta, avand sarcinile de a gati dar si de a servi mancare clientilor tai. Jocul functioneaza ca o aventura, avand mai multe capitole, si in el tu incerci sa gatesti tot mai bine pe cum avansezi.

Vei incepe cu un numar limitat de fonduri, dar foloseste banii cu cap pentru modernizarea restaurantului si a bucatariei, pentru a te pregati pentru prima zi dupa deschidere. Pe urma, in functie de meniul zilei, gateste mancarea urmand instructiunile pe care le primesti pe ecran.

Cand vin clienti in restaurant, pune-i la o masa, ia-le comanda, si serveste-le mancarea la timp. Vei castiga bani pentru asta, si vei putea sa modernizezi restaurantul si mai tare, pana il faci sa fie un restaurant de top in oras. Nu sta pe ganduri, da-i start la joc chiar acum, si distreaza-te la maxim!

Bucatari de Vis

Cum se joaca Bucatari de Vis?

Folositi mouse-ul.