Ellie si Jenny Patinatoare

📅12.01.2021, jucat de: 408 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ellie si Jenny Patinatoare?

Ellie si Jenny sunt doua prietene foarte bune care s-au intalnit pe gheata, incat ambele au fost de mici interesate de patinaj artistic, lucru pe care vor sa il faca nu doar in timpul liber, dar si ca profesie, motiv pentru care ele trebuie sa arate mereu extraordinar, intrucat concurentele sunt notate si in functie de tinuta lor.

Ei bine, ele sunt norocoase pentru ca au venit pe site-ul nostru, unde exista un numar foarte mare de fete care se pricep foarte tare la moda si le vor imbraca chiar acum, lucru pe care il poti face si tu daca te joci jocul Ellie si Jenny Patinatoare, lucru pe care ti-l recomandam acum si aici!

Primu nivel pentru fiecare fata va fi sa le alegi freza, asa ca alege-o pe cea care iti place cel mai mult, si nu ezita sa adaugi si un machiaj, sau accesorii super tari precum cercei. Pe urma le vei imbraca pe fete, alegand tinuta, care poate fi pentru patinaj sau o tinuta normala.

Evident, daca alegi o tinuta pentru patinaj, alege si o pereche de patine foarte frumoase pentru picioarele lor, dar daca alegi o tinuta casual, alege alte feluri de pantofi. Este atat de simplu si distractiv, asa ca da-i bataie la joc chiar acum, si nu ezita sa incerci si alte jocuri foarte tari recomandate de catre echipa noastra!

Ellie si Jenny Patinatoare

Cum se joaca Ellie si Jenny Patinatoare?

Folositi mouse-ul pentru a imbraca patinatoarele artistice.