Look de Iarna

📅11.01.2021, jucat de: 890 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Look de Iarna?

Pentru nenumaratele fete care ne viziteaza site-ul zi de zi, dorim acum sa va invitam sa va jucati noul joc intitulat Look de Iarna, care este un joc de machiat si imbracat cu fetele Rainbow Girls, una dintre cele mai noi serii de papusi din magazine, care deja este indragita de un numar mare de fete in toata lumea.

Ei bine, doua dintre fetele curcubeu sunt in centrul acestui joc, joc in care scopul tau este sa le ajuti sa aibe un look de iarna cat se poate de bun, intrucat ele vor mereu sa fie la moda si sa arate extraordinar. Vei incepe asta prin a le face machiajul, lucru pe care il faci cu cosmeticele precum rujul, fardul de ploape, fardul de obraji, si, daca doresti, poti sa le schimbi si culoarea ochilor.

Urmatorul pas pentru schimbarea fetelor va consta in a le modifica frizura dar si culoarea parului, si suntem siguri ca vei face o alegere foarte buna. In a treia parte urmeaza sa le si imbraci, alegand haine dar si un palton sau o geaca de iarna, si nu uita sa adaugi bijuterii precum cercei si lantisoare, sau accesorii precum posete si ochelari.

Suntem siguri ca fetele vor arata extraordinar, cu ajutorul tau, si te invitam sa le imbraci si in celelalte jocuri de fete pe care le avem pe site-ul nostru!

Look de Iarna

Cum se joaca Look de Iarna?

Folositi mouse-ul pentru imbracarea fetelor.