Lupte Mortale in Cusca

📅11.01.2021, jucat de: 702 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Lupte Mortale in Cusca?

Toti baietii care viziteaza site-ul nostru o fac pentru ca stiu cat de multe jocuri noi si interesante le oferim zi de zi, lucru care se va intampla chiar acum deasemenea, cand va invitam pe toti sa incercati jocul intitulat Lupte Mortale in Cusca, unul dintre cele mai tari noi jocuri cu batai, si un joc pe care nu ar trebui sa il ratati pentru nimic in lume!

Dupa cum spune si titlul jocului, bataile vor avea loc in cusca, dar custile pot fi puse in diferite locuri, avand de ales intre urmatoarele arene: la metrou, centrul orasului, pe o strada, sau poti sa alegi aleatoriu si jocul va determina o locatie. Exista trei luptatori pe care ii poti alege sa fi, si poti sa alegi si cu cine sa te bati, luptator controlat de catre calculator.

Evident, scopul tau este sa golesti bara de viata a oponentului tau prin a-l bate mar, in timp ce ai grija ca sa nu iti faca el in schimb asta, si sa pierzi tu. Vei folosi tastele W, A, S, D pentru a te misca, a sari, si a te lasa jos cu luptatorul tau, tasta J e pentru pumni, si tasta K pentru lovituri cu piciorul.

Combina loviturile cat mai bine incat sa iesi invingator, si distreaza-te cum doar aici ai sansa sa o faci intotdeauna!

Lupte Mortale in Cusca

Cum se joaca Lupte Mortale in Cusca?

Folositi tastele W, A, S, D pentru miscare, J si K pentru pumni si picioare.