Bicicleta Intr-o Roata

📅10.01.2021, jucat de: 736 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bicicleta Intr-o Roata?

Daca vrei sa te joci jocuri cu biciclete de facut trucuri, ei bine, dorinta ta ti se indeplineste chiar acum si aici, cand echipa noastra administrativa este foarte entuziasmata ca poate impartasi cu voi toti jocul nou intitulat Bicicleta Intr-o Roata, un joc nou si distractiv pe care niciunul dintre voi nu ar trebui sa il rateze.

Nu iti recomandam ca in viata reala sa te dai pe bicicleta si sa o conduci intr-o singura roata, incat este foarte periculos, si poti cadea oricand si sa te ranesti. Mai bine lasa asta profesionistilor din viata reala, dar cand vine vorba de un joc online, aici nu te poti rani, asa ca invitam sa o faci in acest joc.

E simplu, incat trebuie sa dai click si sa tii apasat pe mouse ca sa mentii bicicleta intr-o roata, trebuind sa o tii destul de mult incat sa faci numarul de puncte necesar nivelului, care este reprezentat sus si de o bara. Daca ai facut punctele necesare si bara e plina, treci de linia de finish, si avanseaza la urmatorul nivel.

Nu vei avansa daca nu faci punctele inainte de linia de finish, si trebuie sa stii ca in nivelele superioare vor fi rampe si tot felul de obiecte care le poti folosi sa faci mai multe puncte, sau unele puse sa te incurce, asa ca ai grija la toate. Este simplu, asa ca da-i bataie la joc chiar acum, si ramai aproape, jucandu-te si alte jocuri cum doar aici gasesti!

Bicicleta Intr-o Roata

Cum se joaca Bicicleta Intr-o Roata?

Folositi mouse-ul.