Barbie de Revelion

📅09.01.2021, jucat de: 998 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie de Revelion?

Barbie este una dintre cele mai bine-imbracate papusi si femei din intreaga lume, si de fiecare data cand este un mare eveniment in lume, si ea il sarbatoreste, da tot ce are mai bun la tinuta sa si se asigura ca arata extraordinar, dar in 2021, pentru Revelion, nu se simte asa de inspirata, asa ca iti da tie o sansa sa ai de a face cu felul in care arata, prin a o imbraca dar si alte lucruri distractive, totul fiind posibil daca chiar acum te joci jocul Barbie de Revelion.

Ca sa inceapa noul an in forta, Barbie vrea sa o ajuti sa-si curete camera, asa ca ii vei pune toate hainele in dulapuri, pui pernele inapoi pe pat, maturi panzele de paianjen care s-au adunat, vei aspira podeaua, si la sfarsit vei da cu un parfum minunat in camera. Curata-i fata pe urma, aplicand o crema de spalare, si pregateste-i cada pentru a face baie. Urmeaza apoi sa-i ingrijesti parul, prin a-l spala, a-l usca, si apoi a-l da cu o lotiune speciala.

Vei continua prin a-i face machiajul, unde aplici farduri pentru ochi dar si pentru obraji, ii pensezi genele dar si sprancenele, si nu uita sa alegi rujul care crezi ca i se potriveste perfect. Urmeaza sa o imbraci, alegand tinuta, freza, dar si accesoriile si pantofii care crezi ca i se potrivesc, si pentru sfarsitul jocului, decoreaza-i camera intr-un stil festiv, ca ea si prietenii ei sa se distreze intr-un loc primitor si frumos!

Barbie de Revelion

Cum se joaca Barbie de Revelion?

Folositi mouse-ul pentru a va juca cu Barbie.