Concert K-Pop de Anul Nou

📅08.01.2021, jucat de: 637 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Concert K-Pop de Anul Nou?

Oricine poate fi fan K-pop, unul dintre cele mai populare stiluri muzicale din lume, gen de muzica care provine din Korea de Sud, si acest lucru este dovedit de catre cel mai nou joc dress up pentru fete al site-ului nostru, joc intitulat Concert K-Pop de Anul Nou, unde printese Disney precum Anna si Moana, vrajitoare de la Disney precum Malefica, dar si o super eroina DC, Harley Quinn, vor merge la concertul de anul nou al trupei BTS.

BTS e cea mai populara trupa K-Pop de baieti, si pentru ca vor face un spectacol incredibil, si fetele noastre vor sa arate extraordinar, motiv pentru care tu le vei ajuta la a-si gasi tinuta perfecta de concert. Hai sa vedem cum le poti imbraca, nu?

Ei bine, vei folosi garderoba din dreapta fetelor, unde poti gasi o gramada de haine, cum ar fi rochii, fustite, tricouri, bluze, jachete, si altele, pe care te invitam sa le combini cum iti place tie cel mai mult.

Deasemenea, look-ul lor va fi complet atunci cand vei alege o tunsoare foarte tare, vei alege culorile cosmeticelor de pe fata lor, intrucat machiajul e foarte important, si nu uita de accesorii precum bijuterii, posete, si multe altele!

Ce mai astepti? Distractia este la un click distanta, asa ca da-i o sansa jocului chiar acum, nu vei regreta!

Concert K-Pop de Anul Nou

Cum se joaca Concert K-Pop de Anul Nou?

Folositi mouse-ul ca sa imbracati fetele pentru concert.