Cursa cu Barci

📅07.01.2021, jucat de: 672 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cursa cu Barci?

Chiar daca nu au fost concepute pentru viteza, tot este foarte distractiv sa ghidezi o barca prin apa la viteze foarte mari, lucru pe care va invitam sa-l faceti fara absolut niciun risc chiar acum si aici, cand va invitam pe toti sa incercati jocul Cursa cu Barci, un joc cu curse cu obstacole pe mare, unde veti controla o mica si draguta barca galbena.

Barca va merge pe apa inainte de una singura, si tu vei folosi mouse-ul ca sa dai click in dreapta si in stanga in functie de directia pe care vrei sa o ia. Trebuie sa faci asta in primul rand pentru a evita sa te lovesti de obstacole, care vor fi in primul rand stanci si mici insulite, dar si caracatite sau alte animale marine.

Evita-le, caci daca te lovesti de ele, jocul e pierdut si trebuie sa o iei de la inceput. In schimb, nu evita monedele, ci incearca sa strangi cat mai multe dintre ele pentru a-ti mari punctajul. Vei vedea si bule albastre de aer, pe care e bine sa le iei, intrucat te protejeaza de lovituri, dar si emblema cu stea, care iti va da foarte multa viteza.

Si mare poate fi tulbure, si cateodata vei merge mai rapid, asa ca fi concentrat pentru a nu muri. E simplu, e distractiv, asa ca da-i bataie chiar acum, distrandu-te la maxim cum doar aici o poti face!

Cursa cu Barci

Cum se joaca Cursa cu Barci?

Folositi mouse-ul.