Tennis Masters

📅18.12.2020, jucat de: 1050 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tennis Masters?

Tennis Masters este cel mai nou joc HTML5 de tenis, in care vei avea posibilitatea de a juca un meci de tenis de calitate impreuna cu prietenii tai sau in modul single player. Pentru inceput va trebui sa selectezi modul de joc, respectiv daca vrei sa participi la un turnament sau vrei sa joci un meci rapid impotriva unui oponent sau a calculatorului, dupa care poti sa megi la urmatoarea setare care se refera la numarul jucatorilor de pe teren, respectiv player vs player (2 player mode) sau single player mode, impotriva calculatorului.

Urmatorul pas pe care va trebui sa-l setezi este sa te uiti la nivelul de dificultate pe care doresti sa-l aiba oponentul tau, iar in cele din urma vei putea sa iti incepi meciul de tenis mult asteptat. Meciul se poate juca atat pe teren de zgura cat si pe teren cu iarba, iar in cazul in care ai mai jucat tenis in realitate, vei putea sa te gandesti la o strategie pentru a servi cu o anumita tehnica (la fel ca si Simona Halep) sau vei putea sa iti gestionezi miscarile si jocul pe parcursul meciului.

In partea de mijloc a terenului, deasupra fileului, vor aparea tot felul de bonusuri pe care ai posibilitatea sa le prinzi in momentul in care tintesti cu mingea spre ele, insa va trebui sa te grabesti deoarece bonusurile respective vor disparea repede; printre bonusuri vei gasi minge de foc, sau minge rapida, sau o lovitura dubla, sau puncte suplimentare care sa te ajute in clasament.

Tennis Masters

Cum se joaca Tennis Masters?

Foloseste sagetile si tastele indicate in joc.