Repara Linia Ferata

📅17.12.2020, jucat de: 4482 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Repara Linia Ferata?

Truck Repair este primul joc din categoria trenurilor care vorbesc, in care va trebui sa ne demonstrezi ca esti un bun mecanic deoarece vei avea de reparat tot felul de trenuri indiferent de motorul pe care acesta il au (motirina sau abur). Pentru a intra in joc, mai intai va trebui sa alegi una dintre locomotivele pe care le ai in fata ta si anume Percy, Thomas sau James, dupa cum poti sa vezi toate cele trei sunt in depou si asteapta sa le tragi pe linia a treia, linia service-ului pentru reparatii capitale si revizia tehnica completa.

Prima misiune pe care va trebui sa o duci la bun sfarsit este sa repari traseul pe care locomotivele noastre se deplaseaza, iar asta inseamna sa gasesti portiunile de linie ferata care sunt afectate si sa incerci sa le inlocuiesti. Daca gasesti portiunile de linie ferata lipsa va trebui sa le pui repede la locul lor astfel incat sa treci cu bine peste fiecare misiune pe care o ai.

Dupa ce ai reusit sa repari liniile ferate pentru fiecare dintre cele trei locomotive vei putea sa reei jocul de la inceput.

Repara Linia Ferata

Cum se joaca Repara Linia Ferata?

foloseste mouse-ul pentru a repara liniile ferate.