Teddy Bear de Imbracat

📅16.12.2020, jucat de: 930 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Teddy Bear de Imbracat?

Noul joc de dress up este cu una dintre cele mai cunoscute jucarii ale copiilor, si anume ursuletul Teddy Bear pe care va trebui sa-l imbracati cat mai fashion, sa arate cat mai bine, astfel incat sa fie la moda in momentul in care iesiti cu el la plimbare. Prima data va trebui sa te ocupi de partea de sus a tinutei si anume sa alegi o palarie cat mai buna pentru ursuletul nostru, Urmatorul lucru pe care va trebui sa-l faci este sa mergi mai jos putin, la tricou, unde trebuie sa alegi o bluza, un tricou, o uniforma, o pijamaua, o camasa sau un hanorac.

Urmatoarea parte de care va trebui sa te ocupi sunt pantalonii, insa de data aceasta va trebui sa fii putin atent la obiectele vestimentare pe care le-ai ales pana acum deoarece lucrurile vor trebui sa se imbine din ce in ce mai bine deoarece te pregatesti sa finalizezi intreaga tinuta cu urmatoarele doua elemente, In cele din urma, vei avea de completat cu pantofii care sunt de multe nuante, forme si culori, aici poti sa alegi intre pantofi eleganti, cizme de cowboy, ciorapi, slapi sau alte incaltaminte. Ultimul element pe care va trebui sa il folosesti este un accesoriu, iar la acest capitol va trebui sa alegi dintr-o minge, o poseta, o geanta, un buchet de flori, o sfoara, o jucarie (unicorn) sau altele.

In cele din urma ursuletul nostru este gata de plecare, speram ca ai facut o treaba buna alaturi de el si ca vei putea sa iesi in lume cu el cu multa incredere si haz.

Teddy Bear de Imbracat

Cum se joaca Teddy Bear de Imbracat?

foloseste mouse-ul pentru a-l imbraca