Aventura lui Battboy

📅16.12.2020, jucat de: 973 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura lui Battboy?

Noua aventura a lui Batman este aici, insa de data aceasta va trebui sa faci cunostinta cu Batman cand era mic, cand era copil, si sa incerci sa-l inveti toate trucurile de super erou pe care le sti si pe care poti sa le transmiti mai departe. Jocul are 8 nivele diferite, iar in functie de cat de avansat esti in nivelele respective, jocul va fi din ce in ce mai dificil. Dupa cum poti sa observi, primul nivel al jocului il prezinta pe copilul Batman care se afla pe acoperisul unei cladiri pe care va trebui sa alerge cat de repede poate astfel incat sa reuseasca sa ajunga la finalul aventurii intr-un timp record.

Foloseste sagetile pentru a te deplasa in stanga, dreapta sau sa sari, iar cu ajutorul literei A vei putea sa iti folosesti armele din dotare. La inceput vei avea doar un bumerang pe care poti sa-l arunci in momentul in care ai un inamic in fata, insa pe percursul jocului, in momentul in care reusesti sa acumulezi mai multa experienta vei putea sa gasesti si pistoale, mitraliere sau alte pusti cu luneta care iti vor fi de folos pentru a finaliza misiunile pe care le ai.

Incearca sa fii atent la tepusii pe care ii ai peste tot, sari peste ei sau incearca sa gasesti o varianta ocolitoare astfel incat sa reusesti sa nu mori, si ceea ce este cel mai important, incearca sa colectezi toate stelutele galbene de pe traseu deoarece impreuna cu aceste stelute vei putea sa deblochezi noul nivel. Vei avea nvoie de minim trei stelute pentru a debloca fiecare misiune. In momentul in care ajungi la o groapa, sau o despartitura mai mare peste care nu poti sa treci sau sa sari, va trebui sa folosesti celelalte oobiecte de super erou pe care le ai in gheozdan, si anume harponul cu tepi, cu care va trebui sa tragi in cladirile din jurul tau si in felul acesta sa te ridici sus, iar prin balansare sa reusesti sa sari de pe o portiune pe cealalta.

Inamicii nu vor inceta sa apara, motiv pentru care va trebui sa fii atent la toti raufacatorii care vor sa te omoare. Retine, un raufacator poate sa te atinga si in felul acesta jocul se sfarseste.

Aventura lui Battboy

Cum se joaca Aventura lui Battboy?

foloseste sagetile pentru a te deplasa, a sarii, si tastele S pentru a ataca sau pentru a trage cu harponul.