Spiderman vs Goblin

📅14.12.2020, jucat de: 1335 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spiderman vs Goblin?

Aici pe site-ul nostru, aducem o gramada de jocuri interesante si distractive pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate, iar voi o sa gasiti jocul Spiderman vs Goblin, in care o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Acesta este un nou joc 2020 de aventura si de indemanare, in care supereroul Marvel are mare nevoie de ajutorul vostru, astfel incat sa reuseasca sa supravietuiasca tuturor atacurilor lui Goblin, raufacatorul din povestea Spiderman.

Voi dragi copii o sa trebuiasca sa folositi tastele SAGETI sa reusiti sa il controlati pe Spiderman, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, trebuie sa ajungeti cat mai departe, insa trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece Goblin va arunca in continuu cu bombele in forma de dovleac care explodeaza daca va vor lovi.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa ocoliti fiecare bomba in parte, deoarece o sa aveti trei vieti pe toata durata acestui joc de aventura, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa deveniti cei mai bine supereroi de pe site-ul nostru.

Veti vedea cum daca ajungeti foarte departe, o sa gasiti si vieti suplimentare pe care sa le colectati si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte si o sa intampinati foarte multe alte jocuri 2020 cu Spiderman pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Spiderman vs Goblin

Cum se joaca Spiderman vs Goblin?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.