Soccer Sumos

📅13.12.2020, jucat de: 1458 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Soccer Sumos?

Am adus si astazi aici pe site-ul nostru o super provocare pentru copii pe care sa o jucati gratuit alaturi de prietenii vostri, deoarece este un nou joc in 2, in 3 sau in 4 jucatori de fotbal.

Acesta este un nou joc online de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de unul dintre jucatorii de fotbal, care o sa vedeti ca in acelasi timp sunt si luptatori de sumo.

Voi dragi copii va trebui sa folositi tasta Q, tasta I, tasta C si tasta N sa va controlati cei patru jucatori pe toata durata acestui joc, iar voi veti deveni cel mai bun jucator de fotbal sumo de pe site-ul nostru daca personajul sau echipa voastra marcheaza mai multe goluri.

Nu este usor deloc, insa dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece o sa vedeti ca mingea nu se va misca decat adca o loviti cu jucatorul de fotbal sumo.

Jucatorii de fotbal se vor intoarce pe loc de foarte multe ori, astfel ca trebuie sa apasati pe butonul pentru fiecare jucator din fiecare echipa pentru a-l trimite sa loveasca mingea, astfel ca in cel mai scurt timp sa ajunga sa aiba cat mai multe puncte si cat mai multe goluri marcate pana la finalul acestui joc pentru copii. Distractie placuta!

 

Soccer Sumos

Cum se joaca Soccer Sumos?

Jucati-va folosind tastele i, Q, C si N.