Avatar Ultimul Airbender

📅13.12.2020, jucat de: 1808 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Avatar Ultimul Airbender?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru, unde am adus un nou joc 2020 cu Avatar the Last Airbender special pentru toti baietii dornici de aventuri noi.

In acest joc de baieti, trebuie sa folositi tastele SAGETI si tastele Z si X pentru a face diferite actiuni precum si atacuri speciale impotriva tuturori adversarilor din povestea Avatar.

O sa vedeti ca la inceputul acestui joc, o sa aveti ecrane speciale in limba engleza in care trebuie sa fiti atenti pentru a intelege cat mai bine despre ce este vorba in joc, insa trebuie sa folositi tastele sageti si tasta X pentru a merge mai departe si sa va introduceti numele.

Pana la finalul jocului de aventura, o sa treceti prin diferite lumi extrem de interesante, insa si periculoase, astfel ca folosind tastele SAGETI, trebuie sa va miscati pe harta si sa vedeti cum puteti sa explorati cat mai mult din fiecare lume, iar in momentul in care o sa intampinati un pericol, sa faceti tot posibilul sa il evitati.

Chiar daca nu este usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa acumulati multe puncte in aceasta noua provocare cu Avatar the Last Airbender de pe site-ul nostru, unde avem o categorie plina de astfel de jocuri pentru copii. Distractie placuta!

 

Avatar Ultimul Airbender

Cum se joaca Avatar Ultimul Airbender?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tastele Z si X.