Printesa Blonda Fashionista in Jurul Lumii

📅13.12.2020, jucat de: 623 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Blonda Fashionista in Jurul Lumii?

Ne dorim sa va distrati de minune in fiecare zi aici pe site-ul nostru, astfel ca astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus un nou joc de imbracat si de machiat din categoria de jocuri online cu Rapunzel.

Printesa Disney s-a intors pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare fashion, in care o sa vedeti ca isi doreste sa fie o fashionista in jurul lumii in 2021, iar voi trebuie sa o ajutati sa arate cat mai bine, ceea ce nu va fi usor de facut folosindu-va doar de imaginatie si de MOUSE.

Trebuie sa fiti foarte creativi pe toata durata acestui joc de imbracat si de machiat, deoarece printesa Disney se va plimba in intreaga lume, in Europa, Asia, Africa sau America pentru a incerca o gramada de tipuri de vestimentatii si sa vada care este cea mai potrivita pentru ea.

O sa folositi MOUSE-ul pentru a va juca, astfel ca in fiecare nivel, trebuie sa vedeti care este urmatoarea locatie in care printesa Rapunzel urmeaza sa calatoreasca, iar pentru a fi una dintre cele mai dragute fete din acel oras sau chiar si tara, o sa folositi MOUSE-ul sa selectati diferite haine, machiaje noi pentru fiecare calatorie dar si coafuri si accesorii cat mai interesante.

In fiecare nivel, o sa gasiti o gramada de rochii dragute, fuste de diferite culori, pataloni de diferite lungimi si modele, tricouri din materiale diferite si accesorii pe care sa le potriviti pentru noile vestimentatii. Distractie placuta!

 

Printesa Blonda Fashionista in Jurul Lumii

Cum se joaca Printesa Blonda Fashionista in Jurul Lumii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.