Elsa se Demachiaza

📅11.12.2020, jucat de: 732 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Elsa se Demachiaza?

Unele dintre cele mai dragute jocuri Disney cu printese sunt chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare Elsa se Demachiaza, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe buna voastra prietena.

In acest joc Disney pentru fete, o sa vedeti ca personajul principal este Elsa din Regatul de Gheata, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati sa scape de fiecare picatura de machiaj pe care o are pe fata si sa fie gata de somn.

Dupa o zi plina, printesa Disney isi doreste sa scape de tot machiajul si sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe printesa Elsa sa foloseasca MOUSE-ul pe toata durata jocului si sa ajungeti sa folositi toate produsele de demachiat.

La fel ca orice alta fata, printesa ELsa isi doreste sa ajunga ca in cel mai scurt timp, sa reuseasca sa isi gaseasca creme de demachiat, sa isi gaseasca diferite tipuri de solutii de demachiat si ustensile pe care sa le folositi alaturi de printesa Elsa.

Folosind MOUSE-ul, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa luati fiecare produs si sa il folositi in locul potrivit pentru ca printesa Disney sa scape de orice machiaj de pe fata si sa vedeti cum personajele Disney vor continua sa foloseasca aceleasi produse si ustensile. Distractie placuta!

 

Elsa se Demachiaza

Cum se joaca Elsa se Demachiaza?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.