Spiderman pe Pereti

📅08.12.2020, jucat de: 3316 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spiderman pe Pereti?

Foarte multe jocuri de baieti cu Spiderman apar chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi prieteni o sa vedeti ca o noua aventura apare si o sa reusiti sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta online pe care le puteti vedea doar pe site-ul nostru.

In acest joc de baieti, voi dragi copii trebuie sa folositi tastele SAGETI sa il tineti sub control pe Spiderman. O sa vedeti ca in aceasta noua provocare pentru copii, o sa mergeti cat mai repede pe peretii cladirilor si sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp,  sa il ajutati pe Spiderman sa termine jocul cu cat mai multe puncte.

Trebuie sa il tineti in siguranta pe Spiderman pe toata durata acestui joc online de baieti, iar pentru asta trebuie sa va mutati ddin stanga in dreapta de fiecare data cand urcati pe cladire. Trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti pentru a ajunge sa acumulati puncte si sa aveti cel mai mare punctaj.

Pana la finalul acestui joc online de baieti, voi alaturi de Spiderman trebuie sa colectati cat mai multe obiecte Spiderman, alaturi de care o sa ajungeti sa acumulati puncte si o sa reusiti sa terminati jocul de aventura pentru a fi siguri ca o sa puteti sa terminati noua provocare alaturi de supereroul vostru preferat.

Trebuie sa va miscati pe pereti doar in locurile in care nu vor fi geamuri, deoarece geamurile il vor face pe Spiderman sa alunece si sa cada de pe cladire si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Spiderman pe Pereti

Cum se joaca Spiderman pe Pereti?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.