Design de Rochii Pinafore

📅06.12.2020, jucat de: 823 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Design de Rochii Pinafore?

Jocul Design de Rochii Pinafore apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri pentru fete pe care voi sa le jucati alaturi de printesele voastre preferate.

Astazi, un nou joc fashion de imbracat apare pe site-ul nostru, iar voi o sa reusiti sa il jucati gratuit si pe telefoane mobile si pe tablete online. In acest joc, o sa va intalniti alaturi de printese Disney precum Merida din Neinfricata, Pocahontas, Elsa si Anna din Regatul de Gheata dar si cu Moana.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati vestimentatii cat mai dragute pentru fiecare printesa Disney de pe site-ul nostru. In acest joc, fetele vor dori sa arate cat mai bine, iar pentru asta trebuie sa le creati cate o rochie Pinafore pe care sa le poarte.

Rochiile Pinafore sunt extrem de moderne si de dragute, care pot avea o gramada de modele si de culori interesante, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti o rochie si dupa care sa incepeti sa o asortati cu diferite alte haine dar si accesorii, machiaje si coafuri.

Odata ce gasiti rochia Pinafore pe care printesele Disney sa le poarte iar noi suntem siguri ca Elsa, Moana, Merida, Anna sau Pocahontas vor arata foarte bine si o sa vedeti cum noi jocuri Disney pentru fete vor fi gata sa apara pe site-ul nostru cu diferite alte provocari fashion. Distractie placuta!

 

Design de Rochii Pinafore

Cum se joaca Design de Rochii Pinafore?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.