Printesa DIY Transformare cu Costume

📅06.12.2020, jucat de: 737 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa DIY Transformare cu Costume?

Unul dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru fete apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa gasiti astazi jocul Printesa DIY Transformarea cu Costume, in care o sa va intalniti alaturi de trei printese Disney foarte cunoscute.

In acest joc pentru fete, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe Belle din Frumoasa si Bestia dar si cu Elsa si Anna din Regatul de Gheata sa ajunga sa aiba o super trasnformare cu costume diferite.

Voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati o gramada de costume interesante pentru fiecare printesa Disney in parte, iar voi o sa reusiti sa gasiti haine precum fuste, camasi, rochii, tricouri sau bluze pe care sa le combinati si sa creati costume cat mai interesante.

Fiecare costum pe care il construiti pentru cele trei printese Disney o sa ajunga sa fie interesante, deoarece veti gasi culori interesante dar si modele speciale care sa se potriveasca alaturi de noile machiaje, coafuri dar si accesorii pe care printesele sa le poarte.

Veti vedea cum Belle, Anna si Elsa vor arata foarte bine dupa aceasta noua transformare cu costume diferite si o sa vedeti cat de bine vor arata, iar astazi o sa gasiti noi jocuri cu printese Disney pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Printesa DIY Transformare cu Costume

Cum se joaca Printesa DIY Transformare cu Costume?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.