Look Chic de Tocilara

📅01.12.2020, jucat de: 745 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Look Chic de Tocilara?

Am adus o noua provocare de fete aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus o super provocare de imbracat si de machiat in care o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate.

In acest joc de fete, o sa vedeti ca printesele Disney din aceasta noua provocare vor fi Moana, Elsa din Regatul de Gheata, Harley Quinn si Jasmine din Aladdin, care dragi prieteni isi doresc sa arate cat mai bine si sa aiba un look chic de tocilara, care sunt greu de facut, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi.

In acest joc online de fete, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajutati fiecare printesa Disney in parte si sa aiba o gramada de accesorii, coafuri, machiaje si pantofi cat mai draguti si o sa vedeti cum noi jocuri pentru fete vor fi gata pentru voi.

Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca printesele Disney isi doresc sa aiba un look chic cat mai dragut si modern, iar voi trebuie sa incepeti sa gasiti haine precum geci, bluze, tricouri, fuste, camasi si o gramada de accesorii si bocani si pantofi pe care sa le poarte.

Printesele Elsa, Tiana, Moana si Harley Quinn isi doresc sa arate cat mai bine si o sa vedeti cum ele vor merge la scoala avand o gramada de vestimentatii chic si ele vor fi din ce in ce mai populare in scoala si o sa gasiti o gramada de alte jocuri pentru fete pe care sa le vedeti doar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Look Chic de Tocilara

Cum se joaca Look Chic de Tocilara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.