Printesa Wonder Anii 80

📅30.11.2020, jucat de: 635 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Wonder Anii 80?

Unul dintre cele mai dragute jocuri de fete cu Super Eroinele DC apar chiar aici pe site-ul nostru. Astazi, va asteptam alaturi de noul joc Printesa Wonder Anii 80, un joc in care o sa vedeti ca personajul principal este chiar Wonder Woman.

In acest joc pentru fete, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati pe Wonder Woman sa arate cat mai bine, ceea ce nu va fi usor deloc, deoarece trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ii schimbati doua sau trei vestimentatii supereroinei voastre preferate.

Trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc de fete, Wonder Woman sa aiba o costumatie de supererou din anii 80 cat mi interesante. Fiecare haina sau costum de supererou din anii 80 vor fi extrem de interesante si chiar elegante, iar voi trebuie sa alegeti un costum perfect pentru Wonder Woman.

Nu este usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va distrati si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa o ajutati pe Wonder Woman sa gaseasca costume aurii, costume argintii sau costume de bronz pe care sa le poarte.

Alaturi de un nou costum de supereroi, trebuie sa fiti siguri ca Wonder Woman va avea o noua coafura moderna, accesorii cat mai interesante dar si coafuri si arme cat mai interesante. Distractie placuta!

 

Printesa Wonder Anii 80

Cum se joaca Printesa Wonder Anii 80?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.