Dentist Nebun

📅29.11.2020, jucat de: 2412 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dentist Nebun?

Am adus o super provocare pentru copii cu Dentisti pe care sa o jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online, iar astazi dragi copii o sa vedeti cum am adus o super provocare pentru voi.

Acesta este nou joc online Dentist Nebun, in care o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc pentru copii in care o sa fiti dentisti pentru foarte multi copii si adulti de pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa reusiti sa le reparati dantura tuturor.

Pentru asta, trebuie sa folositi MOUSE-ul de fiecare data cand incepeti acest joc online, iar voi pana la final, o sa reusiti sa acumulati puncte reusind sa va alegeti pacientul pentru primul nivel, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va ajutati pacientii sa scape de durerile de dinti si de fiecare problema in parte.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa luati fiecare obiect si fiecare ustensila de dentisti pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa va spalati pacientii pe dinti, deoarece vor avea dinti murdari si o sa ajungeti sa vedeti problemele mult mai usor.

Odata ce vedeti fiecare problema, o sa puteti sa fiti siguri ca o sa puteti sa reparati fiecare gaura din dintii pacientilor vostrii si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa fiti cei mai buni dentisti de pe site-ul nostru si o sa gasiti multe alte jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Dentist Nebun

Cum se joaca Dentist Nebun?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.