Foc si Apa

📅26.11.2020, jucat de: 3014 ori, voturi: 14

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Foc si Apa?

Am adus astazi dragi copii o super provocare in 2 jucatori din categoria de jocuri cu Foc si Apa sau Fireboy si Watergirl, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte pana la finalul acestei noi aventuri in 2 jucatori.

Astazi, trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc de aventura in 2 jucatori, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe cele doua personaje Foc si Apa sa ajujnga la finalul acestei provocari.

Voi dragi copii o sa jucati aceasta noua aventura in 2 jucatori folosind tastele SAGETI de pe tastatura si tastele A, S, W, D pentru a fi siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte.

Veti vedea cum Foc si Apa din acest joc vor arata mult mai animat, lucru care suntem siguri ca o sa va placa de minune, iar misiunea voastra va fi sa reusiti sa ajungeti la finalul fiecarui nivel pentru a avea cat mai multe puncte, insa trebuie sa colectati toate diamantele galbene din fiecare nivel.

Vor fi o gramada de obstacole si pericole in acest joc de baieti pe care trebuie sa le evitati cu ambele personaje si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii in 2 jucatori vor fi gata sa apara in categoria de jocuri cu Foc si Apa pe care sa le intalniti chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Foc si Apa

Cum se joaca Foc si Apa?

Jucati-va folosind tastele SAGETi si tastele A, S, W, D.